Ova stranica koristi cookies (kolačiće) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE ŠIBENIK

Articles

U POU Šibenik upišite program srednje škole ili prekvalifikacije te ostvarite svoj životni san!

U Pučkom otvorenom učilištu Šibenik sve do 2. listopada u tijeku su upisi u srednju školu te programe prekvalifikacije. Polaznici brojnih edukativnih programa ovog šibenskog učilišta s najdužom tradicijom ostvaruju odlične rezultate prilikom prijemnih ispita na fakultetima te na prijavama za posao, a mnogi su pokrenuli i vlastiti biznis te svoju prekvalifikaciju ili doškolovanje pretvorili u posao iz snova!

Pučko otvoreno učilište Šibenik već godinama upisuje nove generacije u programe srednje škole i prekvalifikacija za kuhare, slastičare, konobare - trogodišnja zanimanja te  ekonomiste, komercijaliste i hotelijersko-turističke tehničare - četverogodišnja zanimanja.

- Prema našim statistikama, veći broj naših polaznika nastavlja daljnje školovanje na Sveučilištima ili Veleučilištima, a isto tako veliki broj polaznika nakon završetka obrazovanja dobiva posao - poručuje Miranda Slipčević, ravnateljica POU Šibenik.

Jedan od primjera neprocjenjivog uloga u vlastito obrazovanje koje je rezultiralo poslovnim uspjehom jest priča mladog šefa kuhinje Gorana Škugora koji se u POU Šibenik prekvalificirao u kuhara i sada niže poslovne uspjehe u simpatičnom restoranu u Betini.

- Goran je bio naš polaznik i završio program prekvalifikacije u kuhara. Direktor marine Boris Ninić prepoznao je  njegov talent i ove ga je godine postavio za šefa kuhinje. Jako smo ponosni na našeg Gorana i želimo mu puno uspjeha u daljnjoj karijeri – dodaje Miranda Kalauz, voditeljica obrazovanja POU Šibenik.

Programi u POU Šibenik posloženi su od strane visokokvalificiranog kadra koje ima dugogodišnje predavačko iskustvo, a zasnovani su na suvremenim teorijskim te praktičnim elementima.

Pored programa prekvalifikacije i stjecanja srednje stručne spreme POU Šibenik provodi i razne programe osposobljavanja i usavršavanja, od kojih su najtraženiji za poslove samostalnog knjigovođe i njegovateljicu.

Uz to, jedini u Šibensko-kninskoj županiji provode i osnovnu školu za odrasle.

POU Šibenik nadograđuje vaše znanje i osposobljava vas za komunikaciju, a obrazovni programi vrijede na razini cijele Europske unije. Posjetite POU Šibenik na adresi Petra Grubišića 3, a više informacija možete dobiti na broju mobitela 098 235 937, preko e-mail adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , na internetskoj stranici te Facebooku.

POVEZNICE

mzna   asoo   zavod-web   sibenik   pouhr

 

 

 

 

 

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE ŠIBENIK; Petra Grubišića 3, 22000 Šibenik; OIB:49880394345

info@pou-si.hr  022/212-631 022/ 212-805  098/235-937