Ova stranica koristi cookies (kolačiće) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE ŠIBENIK

Articles

ŠIBENIK.IN: Nikad nije kasno za obrazovanje i prekvalifikaciju u zanimanje iz snova uz POU Šibenik

- Investicija u znanje isplaćuje najbolje kamate – jednom je mudro zaključio Benjamin Franklin, a da je bio u pravu potvrđuju i polaznici programa za stjecanje srednje stručne spreme te prekvalifikacije, smjerova ekonomist, komercijalist, hotelijersko-turistički tehničar i prodavač, koji su jučer usmeno obranili svoje završne radove i stekli svoje nove titule u Pučkom otvorenom učilištu Šibenik te si na taj način otvorili neke nove mogućnosti; neki za daljnje školovanje, a neki za nova poslovna iskustva.
Zorica Lalić upisala je program prekvalifikacije, smjer ekonomist, kako bi stekla sve potrebne uvjete za upis na Sveučilište u Zadru – Odjel za izobrazbu učitelja i odgojitelja, koji joj je oduvijek bio velika želja. O svom iskustvu u ovom programu prekvalifikacije, kao i o svim djelatnicima POU Šibenik ima samo riječi hvale.
- Završila sam turistički menadžment na Veleučilištu Šibenik i upisala se na program prekvalifikacije kako bih se mogla prijaviti na prijemni za predškolski studij u Zadru koji je moja velika ljubav. Cijeli ovaj program, koncept i način rada, kao i profesionalnost djelatnika POU Šibenik zaista je super, jako sam zadovoljna i sretna! Mogu reći da trenutno živim svoj san i da je ovo jedno prekrasno životno iskustvo koje bih toplo preporučila svima koji se još uvijek nisu pronašli u svojim strukama ili žele ostvariti neke svoje, još neostvarene poslovne ciljeve – poručuje simpatična Zorica.
I djelatnici POU Šibenik imali su samo riječi hvale za marljivu Zoricu koja je tijekom ovog programa pokazala visoku razinu znanja, snalažljivosti i kolegijalnosti te im je bila jedna od boljih polaznica.
Priča Marije Lovrić nas je također zaintrigirala. Riječ je o mladoj profesionalnoj sportašici, točnije nogometašici, koja je školovanje u jednom razdoblju svog života morala staviti u 'drugi plan' zbog svojih sportskih obveza. No, sada se ipak odlučila vratiti školi i prekvalificirati u komercijalistu kako bi si otvorila neke nove poslovne mogućnosti.
- Završila sam trogodišnju školu za prodavača. Odlučila sam se prekvalificirati u POU Šibenik kako bih sutra imala mogućnost baviti se nekim zanimanjem koje je usko vezano sa sportom, možda sportski menadžment ili nešto slično, s obzirom da je nogomet moja najveća ljubav, a sad idem u Njemačku kako bih nastavila sa svojom nogometnom karijerom – poručuje Marija, inače i nogometna reprezentativka, kojoj želimo puno sreće u daljnjoj sportskoj, ali i poslovnoj karijeri.
- Inače, školom sam prezadovoljna! Redovito smo dobivali skripte, imali odlične prezentacije, predavanja… sve je bilo super! – zaključuje Marija.
Program POU Šibenik krenuo je u listopadu 2016. godine i trajao devet mjeseci. U ovoj grupi završne radove uspješno je obranilo ukupno 48 polaznika, a sada već kreću novi upisi za programe koji ponovno startaju od listopada. Svi koji se upišu do 20. srpnja imaju pravo na popust od 10 posto.
Pučko otvoreno učilište Šibenik ima dugu tradiciju te je već dobro poznati sinonim za provođenje različitih programa obrazovanja odraslih u gradu Šibeniku i okolici.

Posjetite POU Šibenik na adresi Petra Grubišića 3, a više informacija možete pronaći na službenoj internetskoj stranici, Facebook stranici, putem e-maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broju mobitela 098 235 937.

POVEZNICE

mzna   asoo   zavod-web   sibenik   pouhr

 

 

 

 

 

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE ŠIBENIK; Petra Grubišića 3, 22000 Šibenik; OIB:49880394345

info@pou-si.hr  022/212-631 022/ 212-805  098/235-937